2
3
4
6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 مشکل ازدواج و اعتیاد جوانان دیواندره‌ای با شعار رفع نمیشود.

 علیرغم عدم ازداوج دهه شصتی ها طلاق به دهه هشتادی ها رسیده است

 

 اصلی ترین عامل عدم رغبت جوانان به ازدواج و اعتیاد، بیکاری و عدم ثبات منابع درآمدی و نبود امنیت شغلی است. مسئولین بهتر است به جای مانور دادن روی اعداد و ارقامی که صرفا روی کاغذ امیدوارکننده است سری به پارک ها و محفل جوانان بزنند . وقتی جوانان دهه شصتی و هفتادی با دید منطقی به ازدواج نگاه میکنند و در آن طرف دهه هشتادی ها که قوه احساسشان غالب تر است وضعیت می شود همینی که هست !!! قبلا یک جوان چند سال اول زندگی در خانه پدری می توانست سر کند اما امروز دیگر خانه پدری که نمی تواند پوشک نوزاد تازه عروس و داماد خانواده را هم تقبل کند !!!

  ما بعنوان رسانه‌ها آمار و ارقامی را می دانیم که بیشتر از سایرین خون‌دل می خوریم . برای یک کارخانه‌تولیدی در دیواندره اطلاعیه استخدام ۱۶ نفر را اطلاع رسانی کردیم در کمتر از ۵ ساعت نزدیک به ۵۰۰ نفر برای ثبت نام، آن هم با مدارک بالای علمی مراجعه کردند .

 اینها بحث‌های لاینحلی است که ما جوابی برای آنها نداریم بعد اینجا تشویق می‌گذاریم که اگر اینگونه شد ما فلان چیز را می‌دهیم. این راه حلی نیست که مشکل ما را حل کند. تنها یک راه حل هست و انهم کمک به اشتغال جوانان است. در دیواندره ما سرمایه‌گذاران خوش فکری هستند که متاسفانه گاها شاهد سنگ اندازی در مسیر آنان هستیم . راهی جز تقویت بنگاه های اقتصادی و کمک به بخش خصوصی و سرمایه گذاری نداریم .

 مسئولان استانی و شهرستانی بایستی کارخانه سیمان قلعه روتله را بعنوان اصلی‌ترین و شاخص‌ترین مطالبه مردم و جوانان از رییس جمهور در سفرشان به کردستان مطرح کنند و‌ در کنار آن طرح های اشتغالزایی خرد را دنبال کنند .‌ مردم ما به هیچ وجه مخالف حمایت از سرمایه‌گذاران نیستند، بلکه مخالف رانت هایی هستند که سرمایه‌شان را به خارج از شهرستان منتقل کنند .

 نوشته شده توسط : مهران محمدی خبرنگار رسانه شار خبر دیواندره

۱۰ تیر ماه ۱۴۰۱

 

---------------------------------------------------------

www.sharkhabar.ir سایت شار خبر

t.me/divandare_ir   < تلگرام

 instagram.com/divandareh.ir اینستاگرام

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

آمار سایت

Back to Top

Template Design:Dima Group