دیواندره آمادگی مقابله با بحران های جدی را ندارد .
ضعف شدید و فرسودگی در حوزه زیرساخت های ایمنی بخشی و کمبود امکانات در حوزه امداد، سلامت و کمک رسانی، واقعا نگران کننده است
اگر بدون تعاریف متملقانه و با زبانی صریح بخواهیم در مورد مدیریت حواث شهرستان دیواندره سخن به میان آوریم یقینا با ضعف های گسترده که حاصل عقب ماندگی های شهرستان در حوزه توسعهی زیرساختی است روبه رو می شویم .
چندین مثال ساده برای این رنجنامه کافی است . سالهاست در خصوص داشتن تنها یک پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری دیواندره تذکر میدهیم . فرض کنید اگر همزمان فردی در شهرک اندیشه و فرد دیگر در میدان بسیج دچار حادثه شوند علیرغم وجود آمبولانس و پرسنل فقط یک تیم اعزام میشود و حال کدام بیمار خوش شانس باشد خدا می داند [ چند وقت پیش این اتفاق افتاده است ] .
در این فصل گرما و احتمال وقوع آتش سوزی در مزارع، از امکانات مقابله با آتش سوزی و اطفای حریق بد نیست مسئولین امر آماری ارائه کنند که پرسنل زحمتکش آتشنشانی ها برای حوزه استحفاظی وسیعشان چه تجهیزاتی در رکاب دارند .
جاده های حادثه خیز شهرستان و افزایش حوادث مختلف از جمله تصادفات درون شهری دیواندره و در عین حال عدم توانایی بیمارستان دیواندره در پذیریش مصدومان تصادفی و اعزام به مرکز استان چرا نباید ذهن مسئولان ما را به فکر وا دارد که برای اعزام هوایی نیازمند ساخت یک پد استاندارد و مناسب بالگرد جهت اعزام هوایی هستیم .
بنابراین پیگیری نوسازی ناوگان آمبولانس های امدادرسان، تجهیز آتشنشانی و هلال احمر در سطح شهرستان، و تلاش در جهت جذب نیروی انسانی متخصص و متعهد مورد انتظار جدی است .
نوشته شده توسط : مهران محمدی خبرنگار رسانه شار خبر دیواندره